Hagefugltelling 2017

Vi er midt i hagefugltellehelgen. Se innlegget øverst (med samme skjæra som her) Der skriver jeg litt om første telledagen.

(jeg venner meg ikke helt til at de fremhevede innleggene kun kommer i topp).

Jeg ønsker alle en god hagefugltellehelg!!

2 kommentarer til “Hagefugltelling 2017”

  1. Jeg har også talt fugler i helgen. Det var flere arter og flere individer i fjor, men så er det bart i år. I fjor var det masser med snø. Melder det inn i morgen tenker jeg. Koselig å mate fuglene.

    1. Så bra :-). Her virker det som om det er færre individer enn tidligere fordi de finner mat andre steder. Men jeg er ikke ferdig med tellingen enda. Jeg klarer ikke å konsentrere meg så lenge av gangen, så jeg tar en og en art og lar det heller gå litt tid så lenge jeg holder meg innenfor en uke. I dag kom gulspurven og det var jo gøy :-D.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.