21. juni 2024

Arbeidsbord av gammel dør

Jeg hadde et gammelt hevesenkebord som ikke passet i noe rom. Jeg flyttet benene over på en eldgammel dør. Og vips fikk jeg verdens herligste arbeids-, skrive-, male-, sy-, tove- og filtebord.

bord av gammel dør 6


Jeg la på en glassflate over deler av bordet, så jeg kan ha en jevn flate om det trengs. Ellers er døra kun børstet og grønnsåpevasket.

Jeg elsker detaljene.

bord av gammel dør 5

bord av gammel dør 4

bord av gammel dør 3

bord av gammel dør 2

bord av gammel dør 1


Bordet kan kjøres opp til bortimot albuehøyde og ned til lårhøyde – med glidende overganger. Så her kan man sitte og stå i mange forskjellige stillinger mens man holder på. Og veksle så lett og ofte man vil – for det er elektrisk justering.

bord av gammel dør 7


Vakkert ble det også. Jeg er dessverre ikke så god på å ta oversikts-interiørbilder. Men håper dere får et lite inntrykk.

Enkelte dekorative elementer ble med også. Noe av det gamle elektriske fra en kamerats hus som renoveres for tiden. Og en gammel fjøsvarmelampe.

strømkabel lampe

4 tanker om “Arbeidsbord av gammel dør

  1. Det er helt utrolig hva man kan bruke gamle ting til. Det som andre kaster….. Jeg har jo så mye sånt selv, så jeg får inspirasjon av deg. Jeg elsker detaljene, at noe så trivielt som en hengsel kan bli så tøft! Du er flink, Kari. Det skal du ha! For et herlig arbeidsbord, med kanter som holder ting på plass. 🙂

    1. Takk :-). Jeg må innrømme at jeg virkelig er glad i det bordet! Døra har jeg hatt med meg fra en plass som betydde veldig mye for meg en gang i tiden. Og det gir det jo enda en ekstra dimensjon. Jeg har vært der oppe og stått og småjobbet i dag. Og bare DET – å kunne stå oppreist og gjøre noe småtteri – passer meg så veldig godt.

  2. Tilbaketråkk: PÅ SKRIVEKURS! |

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.