30. mai 2024

dekorativ vinterkompost

Hver gang jeg går tur på kvelden fanger lykta komposten som jeg flettet nede vedinnkjørselen i sommer. Og jeg må innrømme at jeg virkelig liker disse elementene.

Gården og julelys i bakgrunnen.

På dagtid ser man bedre hvordan den både glir inn og skiller seg ut. Til sommeren må jeg rote meg til å bygge flere :-D.

4 tanker om “dekorativ vinterkompost

 1. Jeg må også få bygget noen vakre kompostskulpturer ser jeg. Satser på at jeg endelig kan gå i gang med kjøkkenhagen til våren, for det vil jeg ha først, men så vil jeg ha kompostskulpturer. Må bare passe på å ikke legge dem i veien for mannens kjøring med traktor og vedhogsten. 🙂

  1. Ja, det siste er et poeng :-D. Jeg har lagt mine innenfor skogkant og i et hjørne der man ikke kjører.

   Meeeen så har jeg jo satt opp et flettegjerde for å beskytte kjøkkenhagen litt og i år fant jeg ut at jeg vil ha inn noe stort nedi kjøkkenhagen til våren…. Noe som bare MÅ inn akkurat der gjerdet sperrer *panneklask*. Så gjerdet må ned igjen. Og et slikt flettegjerde kommer jo ikke ned sånn «midlertidig». Det må bygges helt på nytt igjen etterpå. Hihi, men jeg begynner å venne nneg til at nesten alle jobber må gjøres minst to ganger før jeg har tenkt på alt :-D. Og hvem vet, kanskje gjerdet blir koseligere på andre forsøk?

   1. Uff da. Skikkelig uheldig. Jeg satser på gjerde på bare to sider, mot naboen og parkeringsplassen. Håper jeg slipper å ta det ned igjen. Kan det ikke heises over?

    1. Nei, dessverre er det for stort. Men det går nok bra om jeg må ta ned gjerdet. Jeg finner bare på noe morsomt nytt når jeg setter det opp igjen :-).

     Det er en liten mulighet for at jeg bestemmer meg for å ha det et annet sted enn der, og da kan det jo hende det kan gjøres annerledes. Vi får se til våren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.