23. juni 2024

Det kommer vår ganske snart!

I dag var det så nydelig vær at jeg tok meg en aldeles for optimistisk tur for å se etter vårtegn. Vel, jeg trodde det var alt for optimistisk i hvertfall. Men våren – den har allerede så smått begynt, den. Selv om det nok vil komme mer snø.

Når jeg får forbi poppelen nede i gårdsveien vår, klyper jeg gjerne forsiktig i en knopp. Bare sånn for å se om den våkner. Og i dag var den allerede igang! Fingrene hang igjen i seig, lekker saft!

første vårtegn 1

I hagen har jeg de aller, aller mest optimistiske plantene i kasser. Ikke det at jeg planla det slik. Det er bare det at det er der de står. Og der har de allerede begynt å stikke hodet opp av snøen!! Luftløk på vei! Fra frossen grunn og rett gjennom snøen. Man kan bli fasinert av mindre.

første vårtegn 2

første vårtegn 3

 

 

En kommentar til “Det kommer vår ganske snart!

  1. Tilbaketråkk: Vårdagbok 2016 |

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.