23. juni 2024

Filtet grevling

Endelig fikk jeg rotet meg til å lage i hvertfall en filtet ullfigur. En ny liten grevling. Det var gøy å lage noe igjen.

Jeg har savnet filtingen en stund. Jeg har hatt så vondt i hender, arm og skulder at jeg ikke har hatt så lyst til en aktivitet med tusener av små like bevegelser i lange økter. Men nå har det blitt litt bedre, så jeg gjør et forsøk. Jeg kan kjenne det etter bare denne lille, så jeg får se hvordan det går. Filtelysten dukker i hvertfall alltid opp på denne tiden av året.

Den største er den nye krabaten. Den skyter litt rygg i møte med den lille veletablerte grevlingen ;-).

Slike vakre vesen har vi både i hagen og på beitene på somrene. Og de ligger nok ikke alt for langt herfra og sover akkurat nå.

Det er fint å tenke på.

Her har en av «våre» små et litt ublidt møte med strømgjerdet til hestene våre.

Auda. Den tråden var det ikke så smart å lukte på…

Og her er en av de andre.

Maaat mat mat mat…

Den gikk og spiste like ved den uheldige kameraten. Hestene var fullt oppmerksom på dem og gikk ikke langt unna og beitet da jeg kom for å hente dem inn til kvelden den sommerkvelden. Pippo gjorde meg oppmerksom på «de små grå» ved å se på meg og så snu seg og nikke talende mot dem. Hun er en klok hest. Hun visste nok at konsekvensen ville bli at hun fikk være på beite en stund til mens matmor fortet seg å hente kamera.

6 tanker om “Filtet grevling

  1. Så utrolig fine, vil prøve eg og, men blir nok ikke før jul. Er så glad i grevlingen eg også. Ser at de har vært her, fullt av hull i graset. Finner nok mye mat i form av sneiler, m. m
    Dine filtete er sååå fiiine, flinke du🤩

    1. Tusen takk :-D. Grevlingen er et kjempetrivelig dyr og jeg blir like glad hver gang jeg treffer dem. Du må prøve å filte, ja! Det kommer du til å klare kjempebra med ditt øye for detaljer, form og sjel! Jaaa! Jeg gleder meg til å se 😀

  2. De er så fine de filtedyrene dine. Skulle ønske jeg hadde talentet, men har det mest blitt hjerter og sitteunderlag.

    1. Hjerter og sitteunderlag er så fint! Sitteunderlag er jo også så mye mer enn pyntegjenstander og er veldig nyttige :-D. Åhhh, nå fikk jeg lyst til å tove også. Det er rart hvordan høsten kommer med masse håndarbeidslyst :-D.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.