19. juli 2024

Første frø 2021 er sådd

Noen vil si det er sent, andre vil si det er for tidlig. Men nå har jeg i hvertfall sådd årets første frø:

 • Paprika
 • Chili
 • Tomat

Sådden er satt under folie på den varmeste plassen på stua til spiring.

Det er to-fire frø pr potte med såjord i øverste halvdel av potta. Vanlig jord under. Jorda er fuktet lett.

Når det er igang skal det settes kjøligere og under masse plantelys.

Jeg holder på og rigger til nede i kjelleren, så jeg skal få god plass og litt orden i systemet. Jeg er bare litt urolig fordi temperaturen er litt vel lav. Jaja, men om plantene da klarer seg blir de i hvertfall skikkelig gode og robuste.

3 tanker om “Første frø 2021 er sådd

 1. Fint å så nå og de blir sikkert tøffinger i kjelleren. Jeg må få tomatfrø i jorda snart.

  1. Nå har de første såvidt begynt å titte opp av jorda her, men jeg ser at det hadde vært godt tid på akkurat tomatene enda. Får håpe jeg ikke var liiitt for tidlig så jeg drukner i dem :-).

   Hvordan går det, har du fått sådd tomatene?

   1. Neida. Det blir fort sofasliting i uka og utearbeid på øyeiendommen i helgene. Så må jeg gjøre hjemme, men neste helg eller helga etter blir det hjemmehelg. Da blir det sådd. Håper jeg ikke er for sent ute da, men i verste fall får jeg kjøpe meg et par planter. Har ikke blass til flere enn fire i minidrivhuset likevel.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.