Kari’s Ulldyr (NETTBUTIKK)

Jeg har nålefiltet og tovet ull i noen år. Flere av de små og til dels store (som julenissen) figurene har blitt presentert på bloggen og jeg har fått mange spørsmål om noe er til salgs. Men en lang stund har jeg mest laget til meg selv, familie og venner.

Men ENDELIG har jeg nå på våren 2021 fått opp en nettbutikk! Jeg håper folk finner noe de liker her og at de små vesnene når opp til forventningene.

Nålefilting og dels toving har vært noe jeg har gjort i økter på grunn av formen og hvordan det passer med hvile og aktivitet. Slik kommer det nok til å bli i fremtiden også, men hobbyen har vart i så mange år at jeg tror nok det vil bli en jevn påfyll med små produkter til salg fremover.

Jeg gleder meg allerede til å lage noe spennende til høytider og sesonger. Og så kommer den evige utfordringen med å riiiive seg løs fra dem og legge dem til salg ;-). Dere som kjenner meg vet hvordan jeg har det med det.

VILKÅR
På nettbutikken gjelder Standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett. Angrerettskjema ligger vedlagt produktene og du kan lese mer om angrerett her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.