19. juli 2024

Nålefilting: en ung ullgris

Jeg har nålefiltet en ullgris. Hele navnet trygler jo om at en slik liten figur måtte lages i ull.

Jeg har ikke noe erfaring med sorten, men fikk et glimt av slike da jeg kjøpte nyyydelig honning fra lokal produksjon her i Selbu for en stund siden. Det så ut som en skikkelig artig gjeng. Etterpå  har jeg sittet og lest litt om dem. Studert litt bilder.

Så her er mitt eksemplar av ullgris.

Denne er en ung gris. Ikke lenger i barndoms… eh… ull. Men ikke enda strekt ordentlig i kroppen. Og ikke enda så feit og god som den vil bli når den blir voksen.

Mon tro hva den skal hete?
Noen forslag?

6 tanker om “Nålefilting: en ung ullgris

    1. Takk :-). Det går ikke an å kjøpe foreløpig. Men jeg driver å vurderer om jeg skal prøve meg på å lage opp noen for salg etter hvert. Da blir det høyst sannsynlig varslet her, enten salget blir via nett eller på markeder el. :-D.

      Det er veldig hyggelig å høre at det er interesse. Det gjør det jo mye mer sannsynlig at jeg lager flere ullgriser også :-D.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.