30. mai 2024

Nålefilting: Hund

På denne årstiden dukker ofte lysten til å nålefilte opp igjen. Sesongens første fullførte prosjekt ble noen venners lille venn.

Deres fine hund, Loke.

Jeg så på bilder for å få ham så rett som mulig i form og farge.

Men små detaljer har jeg nok mistet. Det så jeg da han, matmor og matfar kom for å hente figuren. Blant annet fant jeg ikke bilder der jeg så at han har litt brunt på tærne og innsiden av ørene også.

Men han ble da ikke så aldeles ulik. En liten fiksing av kraven (den har en fin vinkel på ryggen som jeg ikke hadde sett) før de dro, så var han ferdig.

Nålefilting er rett og slett utrolig moro!

Er det noen som har lyst på et lite nålefilte-kurs her på bloggen? Si ifra da, så skal jeg se hva jeg får til.

Her er noe annet jeg har laget med ull og filtenål:

 

 

 

3 tanker om “Nålefilting: Hund

  1. Og så har du laget høvelnissen, som har blitt omdøpt til pc-nissen, og som sitter så trofast og passer på meg, her ved pc’en min <3
    Jeg kommer nok aldri til å prøve meg på nålefilting, men det hadde vært veldig moro å se hvordan du tryller frem disse kunstverkene!

  2. Jeg har en stor kurv med ull jeg gjerne skulle tryllet om til noen kreasjoner så jeg koser meg gjerne med et lite filtekurs. For noen fine figurer du har laget. Langt over mitt nivå. Her går det mest i epler og hjerter. Har vurdert å lære meg å lage dompaper og nisser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.