30. mai 2024

Nettbutikk tilbake på bloggen – med tilbud

Jeg har flyttet nettbutikken for Kari’s Ulldyr tilbake til bloggen. Du kan gå inn på headingen «Nettbutikk for Kari’s Ulldyr» og se eller klikke HER.

I anledning flytting og fordi jeg selv synes det har vært mye att og frem
med meg og det tekniske, har jeg tilbud på en rekke dyr. Tilbudet varer ut februar 2023.

Jeg har denne gangen prøvd å holde løsningen så enkel som mulig og håper alt fungerer som det skal. Jeg ga opp facebook med alle sine fancy innsikter og utsikter og administreringer og….og… meta whatnot. Det er helt sikkert flott, men jeg har overhodet ikke hjerne til slikt lenger så hver gang jeg skulle inn på facbooksiden til Kari’s Ulldyr og gjøre noe så gikk jeg meg aldeles vill.

Teknologien flyr fra meg. Også jeg som nesten ikke er gammel engang…. (lissm- humre).

Men altså – nå har jeg gjort et nytt forsøk. Og hvis noen får noe problemer med noe på nettbutikken eller har noen andre spørsmål så er det bare å sende melding enten her på bloggen eller på epost som du finner i headingen under «Kontakt«

Facebooksiden vil fremdeles være aktiv ved at jeg legger ut innlegg om nålefiltingen i ny og ne. Og jeg kommer til å varsle om nye ting som skjer på nettbutikken, så følg gjerne med fortsatt der også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.