19. juli 2024

Nytt år ny forsyning med ull

Jeg går litt i sirkler for tiden for jeg har litt for vondt i høyre arm til å kunne nålefilte så mye. Men jeg holder på så smått og jeg har jobbet litt med denne fornøyde kua i det siste. Til minne om ei ku jeg kjente til en gang som satte seg på beitet sitt og slappet av rett som det var. Nå eksperimenterer jeg litt med hvilke farger og avtegninger hun skal ha. Hmmmm.


Og så benytter jeg anledningen til å fylle på med litt forskjellig ull.

Det går mest med brune nyanser og mye grått, så det er først og fremst det jeg har spedd på med nå etter jul. Før jul fikk jeg masse ull i forskjellige farger av Sissel fra Berge Gård. Sånt gjør jo ei filte-gal kjerring aldeles overlykkelig.

I dag ble det litt rydding i skapet.

Humre – det er alltid noen små figurer som jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av som lurer seg inn overalt. Ser du den lille?

Jeg er på leting etter flere forskjellige brunfarger. Spesielt den med krysset på i bildet over. Jeg kjøpte den en gang fra Selbu Spinneri, tror jeg. Men jeg finner ikke noen som selger den lenger. Dette er naturlig farge såvidt jeg husker og ikke farget brunt. Bildet yter den ikke helt rettferdighet, men om noen vet om noen som selger naturlig brun kardet ull – gjerne med noe blandingsfibre i – så si ifra da.

Godt nytt år alle sammen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.