21. april 2024

Øver på å nålefilte pels: okse og bjørn

Jeg har jo en forkjærlighet for å nålefilte dyrene uten pels for jeg synes de blir så uttrykksfulle da. Men å nålefilte pels er også spennende og moro. Det går med myyye mer ull, tar lengre tid og det er en del å lære sånn som å håndtere dem underveis uten å tove ulla som jo skal se ut som pels. Og så jobber jeg fremdeles med labber og klør ved å bruke voks og andre hjelpemidler.

Jeg lærer sånn sakte, men sikkert disse nye metodene.

Her om dagen ble jeg ferdig med en okse av typen Highland og han fikk navnet Howdy. Hornene er av fimoleire. Han er ganske stor i forhold til dem jeg pleier å lage og er 23 cm fra bunn til horntupp.

Her er min siste figurer, en liten brunbjørn. Hun er 15 cm høy.

Disse to er øvingsdyr så de kommer muligens ikke i til salgs. Men husk at det er tilbud på en rekke dyr i nettbuttikken akkurat nå. Gå gjerne inn og ta en titt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.