30. mai 2024

Skap til Ulldyra

Før helga var jeg en tur på Bruktbo på Stjørdal og fant meg et IKEAskap til ulldyra. Jeg synes det passet fint på hobbyrommet og den enkle glass- og metallformen på skapet fremhevet dyrene. Jeg er glad jeg fant det i hvitt siden jeg nå bare finner dem i farger på ikea.

Gjenbruk er supert!

..
Til høyre på bildet står hvilesengen min. Det er ene halvdelen av en gammel dobbeltseng i malt flammebjørkmønster. Teppet i mange farger som ligger på har jeg strikket i restegarn som jeg har tatt vare på helt fra barndommen av. Der finner jeg fargene blant annet fra gensere som mamma strikket til oss da vi var små. Det er lite som varmer så mye som det teppet. Jeg har dessuten strikket det så langt at jeg kan brette det inn under føttene.

Det lille bildet rett over skapet tok forresten min venninne Beate Strøm Johansen av meg i den tiden vi jobbet mye sammen på hovedfagsoppgavene våre. Om grevling, selvfølgelig. Hun knipset akkurat da jeg klappet en tam grevling som vi fikk besøke sånn ordentlig nært innpå i en dyrepark i Trøndelag. Så nært at en av de andre grevlingene klarte å duftmarkere kameraet hennes litt senere under besøket. Humre. Bare så det er sagt så duftet det ikke roser, akkurat, men Beate var like blid.

Bildet er et kjært minne som passer godt ved skapet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.