21. april 2024

Skimmel født svart

Jeg har hatt et årlig innlegg hvor jeg ser på hvordan vår Vilje går fra svart til hvitt. Hun er en shettis som er såkalt skimmel født svart. Det vil si at hun er født med svart pigment i pelsen. Men fargen blekes med årene så hun til slutt kommer til å bli helt hvit.

Er det ikke tøft?

2015

2016

2017
Og her er hun i 2017.  Damen begynner å bli veldig hvit (sjekk forresten gjøken på stolpen bak henne).

 

5 tanker om “Skimmel født svart

  1. I alle dager! Ante ikke at dette skjer med hester. Er det årsaken til navnet skimmel? Kult er det uansett. Og som du skjønner har jeg null peiling på hest! Har ridd en gang, eller satt vel på en hest tre minutter mens jeg stønnet: Få meg ned, få meg ned!!! Hesten var bred og stor og det samme var bakenden min….men jeg var sikker på at jeg ville falle av! Hehe!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.