23. juni 2024

2 tanker om “To stripete typer til

    1. Det er veldig varierende hvor lang tid det tar. Enkelte dyr tar mange timer og dager, spesielt hvis jeg begynner å klusse det til eller det er en helt ny art for meg. Mens andre som faller rett på plass og som jeg har funnet «stammen» til slik som det ene bildet her, kan bli ferdige veldig raskt. De siste grevlingene her har jeg brukt en kveld på hver.

      Grevling er jo også et takknemlig dyr å lage da det ikke er mange detaljer egentlig. Og de får fine uttrykk på grunn av de markerte, kjente tegningene. Og så ligger de litt i «blodet» mitt siden jeg tok hovedfag på dem og har observert dem i veldig mange timer i sin tid.

      Jeg har blitt litt utfordret på å prøve meg på en gaupe og det kan bli spennende. Det kan nok også fort ta sin tid :-D.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.