30. mai 2024

Vanskelig å begynne på igjen

Det er en utfordring å holde bloggingen ved like. Jeg prioriterer å «gjøre» en del ting. Når jeg da setter meg ned og skal skrive noen ord, blir hodet tomt. Om ikke med en gang så i hvertfall midtveis i et innlegg. Et kort facebookinnlegg blir lettere enn et blogginnlegg bare fordi opplastingsrutinene er forskjellige.

Bedre blir det ikke når det går lenger og lenger tid siden forrige innlegg og jeg føler for å ha noen hva-har-skjedd-siden-sist innlegg først. Men noen slik oppdatering får jeg bare skippe tror jeg. Jeg må bare begynne.

Sånn kort: gård, hage og kjøkkenhage har hatt prioritet også i år. Det er godt for kropp og sinn og er lett å aktivitetsavpasse så det føles sunt, fornuftig og matnyttig å holde på med.

Se innlegg om hvitløkhøsting!

2 tanker om “Vanskelig å begynne på igjen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.